Beoordelingen

7,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,1
Comfort
6,6
Locatie accommodatie
7,0
Faciliteiten
6,5
Personeel
7,5
Waar voor uw geld
7,2

Beoordelingen

    Hossein
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    17 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hassan El Mourabit
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ria Vt Slot
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    22 oktober 2017
    Het eten was altijd lauw of al koud terwijl het er verder heel goed uit zag Echt jammer. En veeeeel herrie daar.
    De mooie plek vlakbij centrum uitzicht op zee
    Francine
    be

    Beoordelingsscore

    2,5
    9 oktober 2017

    Nooit meer!!!!!!!

    Alles ,koud eten onvriendelijk personeel,weinig of geen hygiëne,geen tafeldoeken in de eetzaal die ongezellig was eigenlijks een refter van een voetbalploeg ,veel lawaai en de tafels werden niet afgeruimd zodat je moest zoeken voor een propere tafel,het eten werd aangevuld en gewoon bij de vorige schotel gekapt,steeds de keuze tussen boontjes,of wortelen met erwten,de dag later wortelen met erwtjes of bloemkool,de dag erna een mix van de groenten van de voorbije dagen in één kom,alles plat gekookt,smaakloos,half gebakken of te hard gebakken vlees,ik ben geen moeilijke eter en ben van mening dat er altijd wel iets is dat je lust en dat elke kok zijn eigen smaak heeft maar hier heb ik mijn mening echt wel moeten herzien,het beste was om een nieuwe kok in dienst te nemen ,de borden , bestek,glazen of de plastieken koffie tassen waren vuil en moest je goed uitkijken om er een propere te vinden,de eerste 2 dagen moesten we de wijn en water betalen later kregen we die zo,er waren geen wijn glazen voorzien en moesten de wijn uit een waterglas drinken,we kregen hulp aangeboden van een zaalmedewerker om onze fles te openen die gebruikte gewoon mijn tafelmes om dit te doen en legde het mes terug naast mijn bord,het ergste was de laatste avond dat we er gegeten hebben ik er plots een groen beestje uit de erwten zag kruipen en ook nog een zwart,toen hoefde het voor mij niet meer,we zijn dan ook veel uit eten geweest!ik ben al in hotels geweest met één ster die duizend maal beter waren dan dit hotel,verder was het gebouw dringend aan renovatie toe,ik snap niet dat Booking aan dit hotel zijn medewerking verleend
    Het vertrek uit het hotel!het enige wat te doen was, was s'avonds de dans muziek enkel voor wie van Spaanse muziek houd,het zijn enkel Spaanse mensen die hier logeren
    Ian
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 juni 2018

    The hotel exceeded my expectations and was good value for money.

    The size of the pool
    Pavel
    cz

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 mei 2018
    Capacity of dining room is underestimated, crowded and breakfast was only basic, but i am satisfied - we took car and went to Granada, Ronda, Gibraltar.
    it has to be said that this type of accommodation is - first of all - used for sleeping overnight. It means ti have breakfasts and shelter if you are not sunbathing at beach. If fulfilled its purpose.I am satisfied. This hotel offers trip to camino de la ray !! (35euro)
    Michael
    dk

    Beoordelingsscore

    5,4
    1 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    5,4
    26 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    5,0
    6 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Andrew
    gb

    Beoordelingsscore

    4,6
    5 november 2017

    Apart from sleeping there used no facility of the hotel.

    Very, very basic rooms to 1970s standards. Mainly Elderly Spanish guests and dining room catered accordingly.
    Central location.
    gb

    Beoordelingsscore

    2,5
    5 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Diana
    ie

    Beoordelingsscore

    2,5
    27 oktober 2017

    Was full with elders, me and my husband were the only young people and I don't recommend it at all.

    I stayed 5 days here and I had half boad meal. The lifts were crowded , woud take ages to go back in the room. No fridge and you have to pay deposit for hairdrayer. Same breakfast everyday only with hard boiled eggs, fried sausages and fried ham. For dinner we had only fruits because it was the same nightmare with stinking vegetables and in one day we had raw chicken drumsticks. They offered for dinner free wine and bottles with water but the bottles had different level of liquid and I think they were pouring from one bottle to another in the kitchen. I would recommend to book this hotel only with accomodation without any meals included because it's not worth it.
    I had a room with sea view at 10th floor
    Sylwia
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    14 oktober 2017

    Excellent location, staff very helpful, food and service fast and clean.

    Excellent location, staff very helpful, food and service fast and clean.
    ie

    Beoordelingsscore

    2,5
    7 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    6 oktober 2017

    Very enjoyable with little outside noise despite being located beside the lift

    Breakfast cereals more suited to children. Tea contained sugar. Some fruit under-ripe.
    Room cleaned every day with change of sheets and towels regularly. Plenty of choice of food for dinner and varied from day to day
    Jacqueline
    es

    Beoordelingsscore

    7,5
    30 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tina
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    25 september 2017

    Mainly a hotel for spanish people. Was ok as a base. Food ok.

    Not enough signage to tell you where things was, like the pool??
    The seaview.
    Ahmed
    es

    Beoordelingsscore

    5,8
    23 september 2017

    I stayed ther 4 nights

    Food , breakfast,
    Adriana Barbosu
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2017
    Hotel Natali was very nice. I had a good time there. The staff was very friendly, easy transport and close to the beach.
    Alastair
    ie

    Beoordelingsscore

    6,2
    15 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen